Håndlavet Bonderup Spegepølse - Chili

Vores spegepølser fra Bonderup er helt igennem unikke og bliver lavet udfra traditionelle metoder og håndværk.
Spegepølserne bliver tørsaltet i 3 uger, hvorefter de bliver kold røget i 7-10 døgn.
Denne modning og røgnings proces er udover at give en fantastisk smagsoplevelse, også med til at sikre en lang holdbarhed på helt op til 6 måneder.
Her ser i vores bud på en god chilispegepølse. Den er ikke lavet for at brænde i halsen, men for at smage godt – selvfølgelig med en hvis kraft. Vi laver den både med chili og japenos for at ramme varmen fra chilien og den mere frugtige styrke fra jalapenosne.

Udsalgspris: 160 kr/pr. stk.
Medlemspris: 95 kr/pr. stk.
Dyr

Gris – Bonderup

Født i

Danmark

Holdbarhed

Min. 30 dage.

Leveres som

Kølevare

Opvokset i

Danmark

Producent

Bonderup

Udskæring

Spegepølse

Vægt

ca. 1 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Håndlavet Bonderup Spegepølse – Chili”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Log ind på din konto

THE MEAT FAMILY

PRODUKTER

MÅNEDENS TILBUD

BRANDS

MEDLEMSSKAB