Håndlavet Bonderup spegepølse - Madagaskar Peber

Vores spegepølser fra Bonderup er helt igennem unikke og bliver lavet udfra traditionelle metoder og håndværk.
Spegepølserne bliver tørsaltet i 3 uger, hvorefter de bliver kold røget i 7-10 døgn.
Denne modning og røgnings proces er udover at give en fantastisk smagsoplevelse, også med til at sikre en lang holdbarhed på helt op til 6 måneder.
Denne variant er noget helt særligt. Både grundet den sjove form og måden den bliver fremstillet på. Den ligger i tørsalt, bliver kold røget og først derefter belægges denne skønhed med Madagaskar peberen, som lige giver det sidste.

Udsalgspris: 75 kr/pr. stk.
Medlemspris: 75
Vægt 0.25 kg
Dyr

Gris – Bonderup

Født i

Danmark

Holdbarhed

min. 30 dage

Opvokset i

Danmark

Producent

Bonderup

Udskæring

Spegepølse

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Håndlavet Bonderup spegepølse – Madagaskar Peber”
Log ind på din konto

THE MEAT FAMILY

PRODUKTER

MÅNEDENS TILBUD

BRANDS

MEDLEMSSKAB