Håndlavet Bonderup Spegepølse - Okse

Vores spegepølser fra Bonderup er helt igennem unikke og bliver lavet udfra traditionelle metoder og håndværk.
Spegepølserne bliver tørsaltet i 3 uger, hvorefter de bliver kold røget i 7-10 døgn.
Denne modning og røgnings proces er udover at give en fantastisk smagsoplevelse, også med til at sikre en lang holdbarhed på helt op til 6 måneder.
Denne variant er den eneste med rent oksekød, og med en kødprocent på hele 85%, får man altså virkelig noget for pengene her. Vores oksespegepølse har en fantastisk saltet røgsmag, og har man først haft denne i køleskabet en gang, køber man ikke andre.

 

Udsalgspris: 195 kr/pr. stk.
Medlemspris: 95 kr/pr. stk.
Vægt 0.9 kg
Dyr

Okse – Dansk

Født i

Danmark

Holdbarhed

Min. 30 dage.

Leveres som

Kølevare

Opvokset i

Danmark

Producent

Bonderup

Udskæring

Spegepølse

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Håndlavet Bonderup Spegepølse – Okse”
Log ind på din konto

THE MEAT FAMILY

PRODUKTER

MÅNEDENS TILBUD

BRANDS

MEDLEMSSKAB