Håndlavet Bonderup Spegepølse - Whiskey/Valnød

Vores spegepølser fra Bonderup er helt igennem unikke og bliver lavet udfra traditionelle metoder og håndværk.
Spegepølserne bliver tørsaltet i 3 uger, hvorefter de bliver kold røget i 7-10 døgn.
Denne modning og røgnings proces er udover at give en fantastisk smags oplevelse, også med til at sikre en lang holdbarhed på helt op til 6 måneder.
Var der noget der sagde gaven til manden der har alt – det tror jeg nok! Denne variant har en dejlig struktur fra valnødderne, samtidig med at man kan fornemme whiskyen, som runder smags oplevelsen fint af. “Inviter naboen over på en omgang whisky og hiv en pakke rugbrød og en spegepølse frem”.

Udsalgspris: 160 kr/pr. stk.
Medlemspris: 95 kr/pr. stk.
Dyr

Gris – Bonderup

Født i

Danmark

Holdbarhed

Min. 30 dage.

Leveres som

Kølevare

Opvokset i

Danmark

Producent

Bonderup

Udskæring

Spegepølse

Vægt

ca. 1 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Håndlavet Bonderup Spegepølse – Whiskey/Valnød”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Log ind på din konto

THE MEAT FAMILY

PRODUKTER

MÅNEDENS TILBUD

BRANDS

MEDLEMSSKAB