thumbnail_IMG_4105
Lær mere om Enø Kød
Lokal opstart

Hvem er vi ?

Vi er et lille kødsalg beliggende i hjertet af det danske sommerland Karrebæksminde. Her sælger vi kvalitetskød, som bliver nøje udvalgt, så du som kunde rejser dig fra middagsbordet med en glad mave.  Vores fokusområder er service og kvalitet, og det vil i også opleve kan lade sig gøre digitalt. 
Teamet bag Enø Kød er bygget på nære relationer, da vi tror på at den tillid og positivitet der er internt i teamet, afspejler sig i den oplevelse vores kunder oplever. 
Derfor er det f.eks. heller ikke unormalt at møde “Mor Vibeke” eller “Morbror Renè” til diverse arrangementer.  

Fokus på dyrevelfærd

Velkommen til Bonderup!
En lille flække i det danske land, hvor tiden står stille, og fokuset er lagt på gammeldags håndværk og fantastisk kvalitet!
Her finder vi ægteparret Tim og Jannie, som i mere end 40 år, har drevet og perfektionerede den ædle kunst indenfor slagtning og forarbejdning af danske grise, efter gode gamle metoder og opskrifter.
Det er her Enø Kød køber alle sine griseprodukter, og det sikrer en smag og kvalitet ud over det sædvanlige.
Vi sætter en ære i at kunne videregive disse fantastiske råvarer og produkter her hos Enø Kød.
I kan godt glæde jer, hvad enten det er fersk grisekød, eller de prisvindende og fantastiske spegepølser.

der var engang

Der var en gang 2 guider. De hed Niklaes og Magnus og boede i det græske øhav.
En aften delte de 2 guider en flaske vin ( måske 2 ), og her besluttede Niklaes sig for at fortælle Magnus, om sin ide, som ganske enkelt gik ud på at sælge kvalitets kød i det danske sommerland karrebæksminde og levere samme gode service til kunderne, som de hidtil havde gjort til deres gæster i Grækenland.
Det synes Magnus var en glimrende ide, så det aftalte de at gøre, når de kom hjem til Danmark. Det gjorde de så, og åbnede d.24 marts 2018 Enø Kød.
Efter sommeren 2018 beluttede Magnus sig for at han villle læse til ingeniør, og derfor har butikken sidenhen været ejet og drevet af Niklaes.
Niklaes besluttede at 2020 skulle være året hvor Enø Kød gik digitalt, og derfor kan i nu sidde og læse denne lille historie, som først lige er begyndt.

Log ind på din konto

THE MEAT FAMILY

PRODUKTER

MÅNEDENS TILBUD

BRANDS

MEDLEMSSKAB